forex trading logo

  •  Nyttige artikler

    Her finder du artikler fra andre sejlsports relaterede websider.

billed-5.jpg

annoncører

Privatpolitik

Privatlivspolitik for HMS-Hundested Motor- og sejlklub

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi i HMS behandler personoplysninger.

Dataansvarlig
HMS er dataansvarlig i forbindelse med behandlingen af personoplysninger om medlemmerne. Vi er:
Hundested Motor- og Sejlklub
CVR-nr. 99760052
Nordre Beddingsvej 37
3390 Hundested
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Brug af personoplysninger
Vi anvender personoplysninger til følgende formål:
Planlægning og tilrettelæggelse af klubbens virksomhed.
Kommunikation med medlemmerne i form af breve og e-mail.
Opkrævning af kontingent.
Udlejning af festlokale
Medlemsfortegnelse i Dansk Sejlunion.

Kategorier af personoplysninger

Vi indsamler og opbevarer følgende oplysninger

a) Almindelige personoplysninger: navn, adresse, emailadresse, telefonnummer, bådnavn, medlemsnummer, kontingent-/medlemsstatus, medlemskab af udvalg og bestyrelse.
b) Medlemsnummer, ld-nummer og licensnummer i Dansk Sejlunion.

Kilder
Når vi modtager information fra andre end medlemmet selv , vil disse kilder være:
Dansk Sejlunion
Online kilder, f.eks. Krak.dk, der er offentligt tilgængelige.

Behandlingsgrundlag
Vi behandler de personoplysninger som er nævnt ovenfor som den nødvendige forudsætning for at kunne drive og administrere foreningen og dens medlemskab af Dansk Sejlunion.

Videregivelse og brug af personoplysninger
Vi videregiver personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:
Dansk Sejlunion.
Vi offentliggør navne og telefonnumre på medlemmer af bestyrelse (inkl. suppleanter) og relevante udvalg/udvalgsformænd på foreningens hjemmeside.
Vi indgår aftaler vedr. udlejning af foreningens lokaler.

Opbevaring af personoplysninger
Vi vil opbevare medlemmers personoplysninger så længe medlemskabet af klubben er gyldigt.
I det omfang medlemsoplysninger indgår i regnskabet for klubben eller udlejningsaftaler, opbevares oplysninger i 5 år (af hensyn til skattevæsenet).

Medlemmets rettigheder
Medlemmer har følgende rettigheder:
Ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller evt. sletning af egne personoplysninger.
Ret til at modsætte sig behandlingen af egne personoplysninger og få behandlingen af egne personoplysninger begrænset.

Ret til at modtage de personoplysninger, somangår medlemmet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
Medlemmer kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Man kan gøre brug af sine rettigheder ved at skrive til klubbens adresse eller sende en mail til post@hms-hundested

Det skal bemærkes, at vidtgående begrænsning af klubbens adgang til og brug af medlemsoplysninger kan udelukke fortsat medlemskab.
Retten til at begrænse registreringen af historiske data vedr. et medlem kan reguleres af myndighedskrav.

Sidst opdateret: 30/8-2018

 

Vejret fra DMI

DMI vejr i Hundested

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Andre vejrtjenester:

FCOO (Danske Forsvar)

YR (Norsk)

Sponsorer

sponsor2 nautisk udstyr lynæs vinderød farvehandel støvsugerposen jp yacht a/s den rullende kalechemager Image Map
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterIdag50
mod_vvisit_counterIgår321
mod_vvisit_counterDenne uge1072
mod_vvisit_counterDenne måned2562

Visitors Counter



Leveret af Joomla!. Valid XHTML and CSS.